сряда, 21 октомври 2009 г.

GVA Worldwide с офиси във София и Варна

Солерс Солюшънс – компания от групата на ФОРОС, подписа договор за представителство с една от най-големите международни консултантски компании в сферата на недвижимите имоти – GVA Worldwide. Част от екипът, който дълги години развиваше отдела на ФОРОС, отговарящ за консултантския бизнес, големите инвестиционни проект вече ще работи под бранда GVA Sollers Solutions.

GVA Worldwide е организация, обединяваща под едно крило водещи световни фирми, специализирани в сегмента на търговските имоти. Идеята, заложена в организацията е, чрез локално действие и мощни международни връзки да се предоставят най-качествени услуги в сферата на недвижимите имоти, ориентирани към специфичните нужди на всеки клиент.
Понастоящем, GVA Worldwide обслужва ключови пазари в 28 държави. Организацията се състои от над 3 650 професионално обучени специалисти, работещи в 106 офиса в целия свят. През 2008 година, партньорските компании на организацията са реализирали сделки за над 30 милиарда долара и са управлявали над 175 млн. кв. фута площи в офисни, промишлени, търговски и специализирани имоти, което я нарежда сред Топ 5 на компаниите в бранша в световен мащаб.

Сред основните услуги, предлагани от GVA Worldwide са:
Наемни отношения
Корпоративни услуги
Капиталови пазари
Консултантски услуги
Оценяване на имоти
Мениджмънт
Управление на имоти
Управление на проекти
Още на:http://www.gvaworldwide.com/Press-Room/GVA-Worldwide-launches-offices-in-Sofia-and-Varna-Bulgaria.htm

Няма коментари:

Публикуване на коментар